Az építéskémiai piac feltörekvő csillaga.

Magunkról

 

A Den Braven széles választékának termékei azt bizonyítják, hogy nem csupán a minőség, hanem a hozzá tartozó márka is számít. A külföldi tőke bevonása nélkül működő cseh vállalat által gyártott és értékesített termékek elismerést vívtak ki megbízhatóságukkal.

20 éve töretlenül jelen vagyunk a nemzetközi színtéren a legjobb minőségű kittek, szilikonok, poliuretán habok és műszaki aeroszolok élvonalbeli gyártói, az intelligens építéskémiai rendszermegoldások legnevesebb szállítói között. A raktáron tartott termékek széles választéka mellett progresszív anyagokat, a legmodernebb technológiai mechanizmusokat, széles körű tanácsadást és kifinomult logisztikát kínálunk.

Ezt a gyárat azért építettük, mert nem akarunk megállni, folytatni kívánjuk megkezdett utunkat. Az új termékek fejlesztése mellett a meglévők optimalizálásáról sem feledkezünk meg. Új üzemünkben is folytatjuk a kutatást, a fejlesztést és az új ismeretek gyűjtését, amelyek hozzájárulnak termékportfóliónk optimalizálásához és innovációjához. Tevékenységünkben komoly előnyt jelent, hogy a gyártás valamennyi fázisának pontos nyomonkövethetősége érdekében minden folyamatot teljes körűen dokumentálunk.

A přerovi üzem megnyitásával jelentősen növeltünk termelési kapacitásunkat az ömlesztett keverékek és folyékony koncentrátumok gyártása terén. A korszerű technológiájú gyár bármilyen mennyiségi igényt rövid szállítási határidővel ki tud elégíteni a kiváló minőség megőrzése mellett. Célunk, hogy az olyan kifejezések, mint a „fenntartható fejlődés” vagy az „ökológiai mérleg”, ne maradjanak puszta szavak, hanem a gyakorlatban is megjelenjenek. A termelés során olyan technológiai és ökológiai és környezetvédelmi szempontokat helyezünk előtérbe, amelyekhez minimális energiaigény kapcsolódik. Őszinte örömünkre szolgál, hogy a csúcsminőségű megoldások éppen a mi csehországi gyárunkból kerülnek ki.

 

 

TESZTELÉS, FEJLESZTÉS, LABORATÓRIUM

 

Márkás termékeinket saját tesztelő központunkban fejlesztjük és teszteljük. A Den Braven új termékeit és a meglévő termékek módosított változatait egyaránt gondosan megvizsgáljuk, és összehasonlító vizsgálatokat is végzünk. A csúcsminőség számunkra nem kérdés. Folyamatosan tökéletesítjük a kezdeti, a műveletközi és a végső vizsgálatokat. Következetesen betartjuk az Európai Unióban érvényes összes műszaki, környezetvédelmi és higiéniai előírást. Mivel nem csupán különálló termékeket szeretnénk előállítani és értékesíteni, átfogó rendszert alkotó logikai egységekbe foglaljuk őket, feltérképezzük a közöttük lévő kapcsolatokat, és ún. „intelligens megoldásokat” javaslunk, amelyekkel csökkenthetők a munkaköltségek, lerövidíthető az alkalmazási idő, illetve egyszerűsíthető a kezelés.

 

LOGISZTIKA ÉS MŰSZAKI HÁTTÉR

 

Meggyőződésünk, hogy a logisztikának kapcsolatot kell teremtenie a vállalkozás gazdasági és környezetvédelmi céljai között. Az ebbe az irányba vezető lehetséges utak közé tartozik például az árufolyamok összekapcsolása, a többcélú hálózatok létrehozása, valamint a logisztikai berendezések kapacitásának optimális kihasználása. Az első helyen a rendelések gyors feldolgozása, az áruk ellenőrzése és természetesen a kiszállítás áll. Mindig időben lépünk szintet a termelés és a logisztika digitalizálása terén. Az árumozgás elektronikus programozású koordinálása optimális áttekintést nyújt nem csupán a mennyiségekről, hanem olyan adatokról is, mint például a tételszámok vagy a lejárati dátumok. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy megrendelőinknek rövid határidőt biztosíthatunk.

 

RAKTÁROZÁS

 

Prioritásaink közé tartozik a raktározás hatékonyságának maximalizálása és ezzel a költségek minimalizálása, ami előmozdítja vállalatunk további fejlődését. A Den Braven által évente termelt árumennyiség jelentős százalékkal nő évről évre. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, s forgalmunk és piaci részesedésünk növekedésével együtt a végfelhasználóinknak nyújtott szerviz színvonala is egyre magasabb. Saját tulajdonunkat képező, több mint 20 000 raklaphellyel és korszerű kezeléstechnikával rendelkező modern, nagyvolumenű logisztikai központunk mellett 14 kirendeltségünk is működik a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, optimális eloszlásban.