fbpx

#1 BETON » PARKETTA / PADLÓ

PRIMER ALFA – ÖNTERÜLŐ ALJZATKIEGYENLÍTŐ – HYBRI FLOOR

Slide PRIMER ALFA PREMIUM S200
nebo RAPID S400
PRIMER ALFA Elastické lepidlo
a hydroizolace
Egykomponensű
záróalapozó
Önterülő aljzatkiegyenlítő a
magasságkülönbségek kiegyenlítésére
Egykomponensű
záróalapozó
Kiváló minőségű ragasztó
parkettaragasztáshoz

ALKALMAZÁS » BETON » PARKETTA / PADLÓ

LÉPÉS #1

lépés: A PRIMER ALFA egykomponensű záróalapozót ecsettel, illetve hengerrel kell felhordani a megtisztított, szilárd aljzatrétegre. Száradás után (kb. 2-3 óra) felhordható az önterülő aljzatkiegyenlítő.

LÉPÉS #2

Keverje el ivóvízben a PREMIUM S200 vagy RAPID S400 önterülő aljzatkiegyenlítőt. Öntse a keveréket az aljzatra a 2–30 mm-es magasságkülönbségek kiegyenlítéséhez. Terítse szét a felhordott anyagot alumíniumléc, simítókanál, esetleg tüskés henger segítségével – így távozik a fölös levegő, és kiegyenlítődik a réteg. Az anyag a páratartalomtól és a hőmérséklettől függően körülbelül 12 óra alatt szárad meg.

LÉPÉS #3

Hordjon fel újabb réteg PRIMER ALFA egykomponensű záróalapozót az önterülő aljzatkiegyenlítőre. Ez az anyag nedvszívásának egységesítésére és ún. tapadóhíd létrehozására szolgál a rétegek között. A felhordás ugyanúgy történik, mint az 1. lépésben

LÉPÉS #4

Magas modulusú, egykomponensű ragasztó faparketta ragasztásához nedvszívó és nem nedvszívó felületre, intarziás faparkett ragasztásához új és régi felületre, vinil, PVC, linóleum, beton, fa ragasztásához. A ragasztóréteget 4×4 mm-es fogas simítóval hordja fel.


A fenti leírás csupán tájékoztató jellegű. Minden egyes termékhez mellékeljük a szükséges utasításokat, a technikai és biztonsági adatlapokon megtalálhatók a részletes információk.